ثبت نام

با توجه به افزایش نگرانی‌های امنیتی، اقدام فوری برای حمایت از كودكان در برابر كار كودك لازم است

کودکان کار

سازمان بین المللی در روز جهانی مبارزه با کار کودکان درخواست نمود تا  از همه کودکان کار در میانمار حمایت لازم صورت گیرد و اجازه داده شود تا این کودکان بتوانند از پتانسیل کامل خود استفاده نمایند.

سازمان بین المللی کار در روز جهانی مبارزه با کار کودکان (۱۲ ژوئن)، از همه طرف ‌های ذینفع در میانمار درخواست نمود تا فوراً به تعهد خود عمل کرده و اقدامی قاطع برای پایان دادن به کار کودکان انجام دهند.

تصویب مقاوله نامه بدترین اشکال کار کودک، ۱۹۹۹ (شماره ۱۸۲) نقطه عطف مهمی در مبارزه با کار کودکان بود. اکنون پس از ۲۵ سال و همچنین الحاق فراگیر کشورها به مقاوله نامه شماره ۱۸۲ در سال ۲۰۱۳، دستاوردی بزرگ به دست آمده است که ارزش تجلیل دارد.

با این حال، مبارزه جهانی بر علیه کار کودک هنوز به پایان نرسیده است. تخمین زده می شود که ۱۶۰ میلیون کودک در سراسر جهان هنوز درگیر کار کودکان باشند که ۷۹ میلیون نفر از آنها در کارهای خطرناکی مشغول به کار هستند که مشمول بدترین اشکال کار کودک می باشند.

 در میانمار و بر اساس گزارش های سازمان ملل، این وضعیت به مراتب بدتر است، به طوری که ۴۰ درصد از جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی می کنند که بیش از سه میلیون آواره داخلی در میان آنها می باشد و همچنین، یک سوم آنها را کودکان تشکیل می دهند. انتشار قانون خدمت سربازی سال ۲۰۱۰ در اوایل سال جاری، این بحران را تشدید کرده است و منجر به افزایش افراد فراری از خدمت اجباری شده است.

 یافته‌ های به دست آمده از یک مطالعه صورت گرفته در سازمان بین المللی کار در خصوص موارد مربوط به کار کودکان در ایالت‌های منتخب میانمار، نشان می‌دهد که افزایش سطح کار کودکان تا حدی ناشی از این است که والدین آنها ترجیح می‌دهند فرزندانشان برای اجتناب از خدمت اجباری، مشغول به کار شوند. این موضوع با گزارش سازمان بین المللی کار در مورد آسیب پذیری در کار کودکان (۲۰۲۲) مطابقت دارد که نشان می دهد نرخ کار کودکان در کشورهای متاثر از جنگ، ۷۷ درصد بالاتر از میانگین جهانی است.

 یوتونگ لیو، افسر / نماینده سازمان بین المللی کار در میانمار گفت: «ما عمیقاً از وخامت اوضاع و تشدید درگیری در میانمار نگران هستیم. کودکان بیشتری در فقر زندگی کرده و با محدودیت‌های مربوط به تحرک یا جابجایی مواجه می باشند، که این موضوع آنها را به طور فزاینده‌ای در برابر کار کودکان آسیب‌پذیر کرده است. کودکان به هیچ وجه نباید قربانی درگیری شوند. در عوض، باید از آنها محافظت شود و اجازه داده شود که همچنان چراغ امیدی برای آینده کشور خود باشند.”

 آقای لیو همچنین افزود: “در این روز جهانی بر علیه کار کودکان، برای همه ذینفعان بسیار مهم است که به تعهدات خود نسبت به مقاوله نامه شماره ۱۸۲ احترام گذاشته و تلاش‌های لازم را برای مبارزه با کار کودکان تشدید کنند.”

سازمان بین المللی کار به نظارت خود بر وضعیت کودکان در این کشور ادامه داده و از شرکای خود می خواهد از طریق افزایش آگاهی و ارتقای معیشت در ایالت‌های منتخب میانمار، اقدامات لازم را برای مقابله با کار کودکان انجام دهند.

به همین مناسبت، سازمان بین المللی کار برای مبارزه با کار کودکان در روز جهانی مبارزه با کار کودک، یک کمپین سه ماهه را از اول ژوئن ۲۰۲۴ در میانمار آغاز می کند، به طوری که شرکای اجتماعی، سازمان های جامعه مدنی و شرکای توسعه بتوانند در فعالیت های آموزشی و افزایش آگاهی در سراسر میانمار و همچنین در پلتفرم های مربوط به رسانه های اجتماعی مشارکت داشته باشند.

کانون سراسری انجمن های صنفی مسئولین حفاظت فنی،ایمنی و بهداشت کار کشور

کانون سراسری انجمن های صنفی مسئولین حفاظت فنی،ایمنی و بهداشت کار کشور | Iranian HSE NGO

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.